08.07.2011

AirStrike II: Gulf Thunder

AirStrike II: Gulf Thunder este o continuare la AirStrike II-lea, probabil cel mai interesant joc 3D cu elicopter de lupta lansat vreodată.

Piesa centrală la AirStrike II: Gulf Thunder este o noua bază terorista bine apărata şi ingenios conceputa pentru a face fata oricarui atac cap-la rost. De data aceasta în jurul bazei, terorişti au creat o noua arma monstruosa şi noi tipuri de explozibili. Singurul mod de a opri distrugerea este de a anihila adversari în timp ce acestia sunt în mişcare. După ce face acest lucru, jucătorul trebuie să acorde atenţie planului de a ataca baza, care este apărata de turnuri şi este îmbogăţita cu un nou tip de aliaj metalic.
AirStrike II: Gulf Thunder are 15 nivele noi. Există o mulţime de "deşert zboară" pentru a face acest lucru, deoarece add-on este Irak-based. Scena bătăliei este presărat cu barili de petrol de ardere şi este plina cu obiecte industriale, unde unităţile teroriste mascate pe teren sa se poata ascunde pentru a le da un avantaj nemeritat. Toate obiectele 3D sunt remarcabil de bine concepute şi poartă o distinctie AirStrike II atingere de stil.

Alegerea de elicoptere în Airstrike II: Gulf Thunder este limitată la 3 elicoptere, dar toate elicopterele sunt bucurie pura de a-pilota şi de a ataca cu elecopterul. Nivelul de dificultate a fost crescut de un cuplu de crestături, astfel încâtsa fie greu si pentru cei mai tari gameri. Fani înrăiţi de simulatoare de elicopter sunt susceptibili de a ajunge dependenti de joc instantaneu.


Un comentariu:

  1. If you desire to take a great deal from this article then you
    have to apply such strategies to your won web site.

    Also visit my blog ... www.wynudzony.pl

    RăspundețiȘtergere