08.07.2011

GOOGLE CHROME

GOOGLE CHROME
Porneşte rapid
Google Chrome se lansează rapid de pe desktopul dvs., în câteva secunde după ce aţi făcut dublu clic pe pictograma browserului.
Încarcă rapid paginile web
Google Chrome utilizează motorul de redare open source WebKit, ceea ce îi permite să încarce paginile web instantaneu.

Rulează cu rapiditate aplicaţii web
În culise, Google Chrome este echipat cu V8, un motor JavaScript mai puternic, pe care l-am dezvoltat pentru a rula aplicaţii web complexe cu viteza luminii. Cu fiecare nouă versiune, Google Chrome continuă să-şi îmbunătăţească performanţa JavaScript. Puteţi testa viteza JavaScript în browserul dvs. cu ajutorul testelor de performanţă V8 şi SunSpider.
Utilizatorii Chrome vor beneficia de grafică 3D rapidă, cu accelerare hardware. Pentru a testa acest aspect în ultima versiune de Chrome, accesaţi chromeexperiments.com/webgl

Căutare şi navigare rapide
Bara pentru adrese web şi interogări de căutare din Google Chrome, cunoscută şi drept caseta polivalentă, vă oferă posibilitatea de a introduce atât adrese web, cât şi interogări de căutare.
Caseta polivalentă oferă sugestii pentru interogări de căutare şi adrese web pe măsură ce le introduceţi. De asemenea, aceasta vă oferă şi funcţia de completare automată, pentru a vă ajuta să obţineţi ceea ce căutaţi, numai prin câteva apăsări de taste.

Caseta polivalentă din Google Chrome
De asemenea, puteţi activa funcţia Instant din Chrome, care vă ajută să căutaţi şi să navigaţi mai repede pe web. Funcţia Instant din Chrome afişează rezultatele căutării şi paginile web în fereastra browserului pe măsură ce introduceţi text în caseta polivalentă, chiar înainte de a apăsa pe tasta Enter. Dacă nu vedeţi rezultatele dorite, puteţi să continuaţi să scrieţi, iar rezultatele se vor actualiza în mod dinamic.

Securitatea browserului Google Chrome
Google Chrome include funcţii care vă ajută să vă protejaţi pe dvs. şi computerul dvs. împotriva site-urilor web rău intenţionate în timp ce navigaţi pe web. Google Chrome utilizează tehnologii cum ar fi Navigarea sigură, mediul de testare şi funcţia de actualizare automată pentru a vă proteja împotriva atacurilor de phishing şi a programelor malware.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu