08.07.2011

RealPlayer

RealPlayer

RealPlayer este unul dintre cele mai populare playere multimedia care poate rula aproape toate tipurile de fisiere audio si video. Faciliteaza transferul de fisiere intre computer si playerul portabil (desi nu toate playerele portabile sunt suportate).

Real Player este un player all-in-one care va permite sa cautati si sa descarcati muzica sau filme de pe o multime de site-uri (youtube, trilulilul) si intr-o multime de formate, dupa cum are si capabilitati de organizare a clipurilor intr-o baza de date. Se pot salva melodiile de pe CD-uri sau se pot crea CD-uri (audio sau multimedia) cu melodiile favorite. Nu trebuie uitat nici suportul pentru o gama larga de dispozitive portabile.

Acesta ofera o interfata bine organizata punând la dispozitia utilizatorilor la distanta de un click tot ceea ce este nevoie pentru a deschide "media library", pentru a salva melodii de pe CD-uri, pentru transferul de melodii inapoi pe CD sau pe devices-uri portabile si pentru a va bucura de un sunet clar, multichannel si cu suport surround.

Soft-ul contine o componenta - "Helix Powered RealPlayer (all-in-one digital media player)" - care va permite sa ajustati setari video avansate si sa accesati peste 3200 de posturi radio online.

RealNetworks, Inc. furnizeaza platforma universala pentru trimiterea de orice tip de media digital, din orice punct de origine, prin orice retea virtuala, catre orice persoana sau orice device conectat la Internet aflat oriunde in lume.

Intrucat Internetul a fost conceput sa lucreze cu informatii de tip text, nu audio si video, RealNetworks, Inc. a anticipat nevoia de solutii specifice, care sa poata manevra crearea, livrarea si utilizarea de media pe Internet. Aceasta a condus la lansarea in 1995 a RealPlayer si RealAudio.

Pana in prezent, sute de milioane de utilizatori din lumea intreaga au descarcat RealPlayer pentru a beneficia de tehnologia de prima clasa RealNetworks, Inc de creare media, livrare si playback.

RealNetworks, Inc. dezvolta solutii end-to-end care permit oricui de la companii Fortune 500 cu locatii in lumea intreaga la utilizatori individuali sa creeze, sa trimita si sa primeasca prin Internet audio, video si alte mesaje multimedia.


RealPlayer este primul produs care integreaza tehnologia "Harmony". Prin intermediul player-ului se poate cumpara si descarca muzica care poate fi redata in peste 100 de devices-uri, incusiv Apple iPod. Se poate cauta, descarca si organiza (administra) muzica si clipurile favorite in cel mai usor mod cu putinţă.

Observatie: Aplicatia este una foarte reusita, dar se recomanda in special pentru continutul media de pe web.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu