08.07.2011

VIRTUA COP 2

Virtua Cop 2 este un joc 3D.


Acest joc este de asemenea, cunoscut sub numele de Virtua Squad 2, în unele părţi ale Americii. Jocul oferă o cantitate imensă de divertisment cu o grafica buna si efecte de sunet foarte realiste. Rolul tau in acest joc este un politist, caruia ii vor fi atribuite trei misiuni diferite, iar partea cea mai distractiva este că trebuie să terminaţi aceste 3 misiuni cu viata limitata. Fiecare misiune în acest joc va avea şefi diferiti şi uciderea Boss-ului final va fi puţin mai dura.

Acest joc suportă funcţia multi-player şi anume Doi jucători pot juca jocul simultan. Există trei niveluri în joc. Obiectivul tau principal in acest joc este de a trage in inamici înainte ca acestia sa traga în tine. La sfârşitul fiecărui nivel va fi o lupta cu seful. Lupta cu seful va fi foarte distractiva, el va arunca maşini şi tobe in tine. Bătaia cu seful va va duce la nivelul următor, în cazul în care vă veti lupta cu dusmani din nivelul diferit.

Există trei niveluri diferite pentru tine. Incepător, Mediu şi Expert.

Etapa 1: Începător

Aici ve-ti interveni in timpul unui jaf la Jewel şi în încercarea de al găsi pe şeful bandei, veţi pleca după hoţi şi atunci când sa ii omori pe toti hoti Boss-ul va aparea. Uciderea Boss-ului va fi destul de dificila in comparatie cu alti hoţi. Odată ce aţi intrat in lupta cu Boss-ul, veţi fi într-o luptă pentru mine, în care el te va ataca cu diferite obiecte. Uciderea Boss-ului va va duce la nivelul următor.

Etapa 2: Mediu

Misiunea ta in acest stadiu este de al salva pe primarul orasului Virtual de răpitori. Va veti lupta cu duşmani în Harbor. La sfârşitul acestei etape va fi lupta cu seful, in care el va lansa atacuri aeriene.

Etapa 3: Expert

În acest nivel va veti lupta împotriva terorismului în oraşul subteran Virtual. Uciderea şefului în acest nivel va fi la Vila principala. Uciderea Boss-ului la final va încheia cu succes misiunea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu