Programe Inovative

Muziic Player :

Accesul a milioane de melodii de muzică şi clipuri video online - gratuit şi legal.


Cel mai tare media player.
Da ati citit bine! Muziic este un media player la fel ca Windows Media Player sau ca Winamp prin intremediul caruia puteti asculta muzica direct de pe YouTube.
Mai mult de atat prin intermediul inovativului media player Muziic puteti crea si playlist-uri direct cu melodiile preferate de pe YouTube!
Pentru mine personal este un lucru care mi-l doream de foarte mult timp! Imaginati-va ca practic prin intermediul acestui media player aveti la dispozitie toata baza de date YouTube – fara a ocupa nici un giga de spatiu pe hardisk!
Practic Muziic este gratuit, trebuie doar downloadat si instalat dupa care prin intermediul interfetei grafice puteti cauta melodiile preferate in enorma baza de date YouTube, dupa care dand click pe semnul “+” din fata oricarei melodii o veti adauga in playlist-ul personal. La fel este posibila navigarea printre categoriile de muzica create “by default” – singurul lucru care trebuie este o buna conexiune la internet (ceea ce avem cu totii)!
Tot prin intermediul intrefetei grafice a media player-ului Muziic veti putea vizualiza intr-o fereastra si videoclipul melodiei.
Cred ca pentru iubitorii de muzica si in special pentru cei care ca si mine prefera sa nu tina ocupati zeci de giga pe hardisk cu muzica, acest media player este o optima solutie!
Muziic media player este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7.


Click aici pentru a downloada: 


Muziic Dj


O noua aplicatie online pe care vreau sa v-o prezint astazi este Muziic DJ.
Muziic DJ: mixeaza melodiile de pe Youtube.


 

Aplicatia Muziic DJ dispune de un motor de cautare prin care putem sa cautam o melodie pe site-ul Youtube. Melodia pe care o gasim, poate fi ascultata si mixata cu ajutorul instrumentelor pe care le gasim in aplicatia Muziic DJ. Deasemenea, aplicatia ne permite sa introducem in melodie o multime de efecte pe care le gasim in aceasta aplicatie sau pe care le creem noi.