08.07.2011

CRASH TEAM RACING

CRASH TEAM RACING
Generalitati
Echipa Crash decide sa faca un joc cu, curse nebune de kart. Dar acestea nu sunt precum cursele de duminica de la jocurile locale de kart. Nu, acesti Jucatori vor recurge la orice pentru a obtine victoria.
Crash on Wheels

Chiar dacă este un gen diferit, totul se simte ca Crash-ul la fel ca înainte. Pistele şi muzica sunt puternic inspirate din trilogia originală, iar umorul Crash este încă acolo. Pistele sunt, de obicei, traznite, cu aceleaşi elemente suprarealiste cum te-ai astepta de la un joc Crash - aveţi piese suspendate în mijlocul-aer, plante carnivore pe partile laterale ale drumului, inerţia-sfidând bolovani, fabrici.

Modul de joc este simplu şi intuitiv, şi mai mult, cu atât mai mult îţi dai seama cât de adâncă este cu adevărat. În esenţă, aveţi posibilitatea să accelerati, sejur, invers, sarituri, Drifturi şi arme de foc. Sariturile de pe rampa vă oferă un impuls de viteză, dar puteţi sări, de asemenea, şi să va întoarceti brusc pentru a efectua un Drift. Ceea ce este util pentru a obţine rotirea în jurul cladirilor cu colturi ascutite. Cu calificare de ajuns, aveţi posibilitatea să o piesă de-a lungul Driftului în aproape ansamblul ei. Atunci când faci această mişcare, exaust tevi de la kartul dvs. va trimite fum negru, iar dacă apăsaţi butonul de declanşare atunci când acest lucru se intampla, kartul dvs. va stimula. Până la 3 stimuli consecutivi pot fi obţinuti de la un singur Drift.

Dacă doriţi să ajungeti rapid oriunde, găsesti comenzi rapide ascunse şi Drifturi drumul spre linia de sosire. Nu uita să culegi obiecte si arme pe traseu. Acestea se găsesc în Lăzi împrăştiate de-a lungul liniilor de cale ferată. Puteţi, de asemenea lua-putere prin ridicarea Wumpa 10 fructe, care vin pe Lăzi de construcţii de-al lor. Arsenalul dvs. este compus din rachete, bombe bowling, Lăzi explozive, timp de incetinire ceasuri şi mai multe. Daca esti lovit de cineva sau care se încadrează off-curs nu se termină cursa ta, dar vei pierde ceva timp şi fructe Wumpa.

Moduri:

Modul Aventura este în cazul în care vă debloca cele mai multe lucruri şi să se joace prin poveste. Veţi întâlni curse normale şi alte provocări, cum ar fi cursele de sef, scrisori constatarea, colectarea Cristale în arene închise, şi Curse Relic (acestea sunt echivalentul a Trials Timpul Crash 3 's, dreapta jos la timp Lăzi-congelare).

În Time Trial, veti concura singur intr-o cursa pentru cel mai bun timp pe o pistă. După ce aţi terminat cursa, aveţi posibilitatea să salvaţi timpul facut (fantoma), astfel încât sa puteţi incerca mai târziu îmbunătăţirea timpului obtinut anterior.

Modul arcade este compus din curse unice sau cupe. Aceasta este ceea ce veţi dori, dacă sunteţi pentru un campionat mic sau doar o cursa rapida. Există trei setări de dificultate, dar trebuie castigate pentru a debloca ultimele două. cursele noi pot fi jucate aici, prin deblocarea lor în modul Adventure. Prin castigarea unei curse, veţi câştiga o noua arena pentru modul Battle extrem de distractiv, care va fi explicată mai târziu.

CTR poate fi un joc excelent atunci cand esti singur, dar atunci cand ai pe cineva de partea ta ... Păi, să spunem doar că dă un sens cu totul nou pentru cuvantul "distractie". Acest joc poate fi jucat de până la 4 jucători în acelaşi timp (prin split-screen), fără încetiniri. Acest lucru este în cazul în care CTR-ul într-adevăr străluceşte, pentru că veţi încerca să faceti totul pentru a va împiedica prieteni să câştige, şi garantat ai să râzi. Tu şi prietenii tăi pot face o cursă împotriva reciproc numai în modul VS, dar te poate arunca în CPU-controlate de caractere alegând modul Arcade.

3 seconds later and they all tasted missile. Puteţi testa de asemenea, prietenii tai în arene de luptă, care poate depăşi, de fapt măreţia piese rasă. În acest mod, veţi fi plasat în interiorul unei arene, în cazul în care veţi fi ridicarea arme, căutarea pentru adversarii tăi şi ascunderea paranoically. Este o mulţime de distracţie suflare până-ţi prietenii şi înfiinţarea capcane (doar fiti atenti sa nu fiti victima ta). Atâta timp cât aveţi prieteni cu tine, nu există rejucabilitate excelentă de a fi găsit în CTR. Numai acest lucru îl face un clasic atemporal.

CTR-ul este un joc superb, cu mecanica uimitor de profunde. Modul single-player este o experienţă care te absoarbe, dar odată ce începi să joci cu prietenii, aveti parte de experiente uimitoare. Este la fel de distractiv ca jocurile multiplayer locale, şi dacă nu eşti un mare fan al jocurilor de curse, acest joc ar putea fi o cale să te răzgândeşti.


3 comentarii:

  1. omg.. asta il jucam pe playstation, foarte tare jocul. recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu imi merge sa il instalez.. ma puteti ajuta va rog?
    acest joc il jucam cand eram mic pe Playstation ..
    va rog fain

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului. Nu trebuie instalat, pur si simplu trebuie descarcat si merge jucat direct. Acum depinde si de windows.

    RăspundețiȘtergere